Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninový čtyřlístek

fotka Zeleninový čtyřlístek
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zeleninový čtyřlístek:

2 tavené sýry  | 0,5 kelímku smetany  | trocha majoránky  | 1 mrkev  | 4 brambory  |  sůl  | 1 cibule  |  pepř  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Zeleninový čtyřlístek:

Zeleninu očistíme. Nastrouháme a ochutíme větší brambory solí, pepřem, majoránkou. Nastrouháme velkou mrkev a ochutíme špetkou soli. Nakrájíme zralá rajčata na kolečka, cibuli nadrobno. Ušleháme si vajíčko se smetanou.

Zapékací misku nebo pekáček vymažeme. Do připravené formy vrstvíme suroviny následujícím způsobem. Dáme cibuli, první vrstva brambor, rajčat, sýru. Druhá vrstva brambor, mrkve, sýra. Poslední vrstva brambor a zalijeme připraveným vajíčkem se smetanou. Podle zkušenosti s vlastní troubou pečeme zeleninový čtyřlístek na mírném ohni asi 45 minut.

Zeleninový čtyřlístek podáváme ihned. Pokud chceme, můžeme do vrstev přidat nakrájený salám nebo uzené.


Fotky receptu Zeleninový čtyřlístek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeleninový čtyřlístek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !