Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.09. 2018
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zeleninový guláš

fotka Zeleninový guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zeleninový guláš:

600 g brambory  | 400 g zelené papriky  | 200 g rajčata  | 100 g cibule  | 60 g olej nebo rostlinný tuk  |  pepř  |  sůl  |  pažitka

Postup přípravy receptu Zeleninový guláš:

Rozkrájenou cibuli zpěníme na oleji na rostlinném tuku, přidáme proužky zelených paprik, podlijeme několika lžícemi vody a asi 10 minut dusíme. Potom přidáme oškrábané brambory rozkrájené na drobné kostičky, osolíme, opepříme a spolu s paprikami dodusíme doměkka. Před dokončením guláše vmícháme plátky rajčat.

Hotový zeleninový guláš posypeme sekanou pažitkou. Guláš podáváme s chlebem.


Fotky receptu Zeleninový guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeleninový guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !