Použité suroviny receptu Zeleninový nákyp s vločkami :
400 g mražené zeleninové směsi
| 2 ks vejce
| 80 g másla
| 100 g vloček
| 50 g strouhanky
| lžička koření na mletá masa
| trocha soli a petrželové natě
Postup přípravy receptu Zeleninový nákyp s vločkami :
Vločky vsypeme do vařící vody a doměkka pod pokličkou podusíme. Po 15 minutách vypneme a necháme dojít. K připraveným vločkám přidáme mraženou zeleninu, žloutky, koření, polovinu másla a strouhanky. Promícháme společně se sněhem z bílků a vše vlijeme do formy vymaštěné máslem a vysypané strouhankou. Zeleninový nákyp s vločkami pečeme dozlatova nejméně půl hodiny.
Fotky receptu Zeleninový nákyp s vločkami :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!