Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninový vývar se sýrovými tyčkami

fotka Zeleninový vývar se sýrovými tyčkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Zeleninový vývar se sýrovými tyčkami:

250 g mrkve  | 1 l zeleninového vývaru  | 50 g sýra  | 1 žloutek  | 1 porek  | 150 g listového těsta  | 2 lžíce mléka

Postup přípravy receptu Zeleninový vývar se sýrovými tyčkami:

Sýr nastrouháme. Listové těsto rozválíme na plát, který po délce rozřízneme na 4 pruhy. Žloutek rozmícháme v mléce a pruhy těsta touto směsí potřeme. Posypeme sýrem, který lehce přitiskneme. Pruhy stočíme do spirálek, položíme plech vyložený pečícím papírem a v předehřáté troubě pečeme na 200°C asi 15 minut.

Mezitím očistíme a na jemné proužky nakrájíme mrkev. Pórek také očistíme, omyjeme a nakrájíme šikmo na špalíčky. Zeleninový vývar přivedeme do varu a připravenou zeleninu v něm asi 8 minut povaříme.

Zeleninový vývar rozdělíme do talířů a podáváme se sýrovými tyčkami.



Fotky receptu Zeleninový vývar se sýrovými tyčkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeleninový vývar se sýrovými tyčkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !