Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninový základ pod svíčkovou

fotka Zeleninový základ pod svíčkovou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Zeleninový základ pod svíčkovou:

1 kg mrkve  | 0,5 kg petržele  | 0,7 kg celeru  | 0,5 cibule  | 5 lžic soli  | 7 lžic octa  | 1 lžička nového koření  | 1,5 lžičky mletého pepře  |  bobkový list  |  trochu vody na podlití

Postup přípravy receptu Zeleninový základ pod svíčkovou:

Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky nebo umeleme na masovém strojku. Dáme do kastrolu podlijeme vodou, přidáme koření, cukr, sůl a ocet a uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a rozmixujeme. Hmotu znovu vaříme až do zhoustnutí. Mírně vychladlé plníme do skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme při teplotě 90°C asi tak 20 minut. Nebo ještě můžeme před plněním hmotu přepasírovat a pak zavíčkovat a zavařit. Tato úprava směsi se mě osvědčila, protože se svíčkovou už není taková práce při pasírování hotové omáčky.


Fotky receptu Zeleninový základ pod svíčkovou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeleninový základ pod svíčkovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !