Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.04. 2018
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zelený hrášek po česku

fotka Zelený hrášek po česku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zelený hrášek po česku:

600 g sterilovaný hrášek  | 100 g uzené maso  | 80 g máslo  | 80 g cibule  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Zelený hrášek po česku:

Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Uzené nakrájíme na drobné kostičky. Sterilovaný hrášek otevřeme, nalijeme na sítko a necháme okapat. Nálev nevyléváme.
V pánvi si rozehřejeme máslo. Vsypeme cibuli a restujeme ji dorůžova. Pak přidáme uzené a krátce společně osmahneme. Nakonec vše doplníme hráškem, osolíme, okořeníme a podlijeme nálevem z hrášku. Nálevu dáváme jen tolik, aby se vydusila.
Hrášek po česku dusíme asi 15 minut.
Zelený hrášek po česku podáváme jako předkrm a je vhodný s celozrnným nebo slaným pečivem.


Fotky receptu Zelený hrášek po česku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelený hrášek po česku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !