Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelený hrášek po česku

fotka Zelený hrášek po česku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Zelený hrášek po česku:

600 g sterilovaný hrášek  | 100 g uzené maso  | 80 g máslo  | 80 g cibule  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Zelený hrášek po česku:

Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Uzené nakrájíme na drobné kostičky. Sterilovaný hrášek otevřeme, nalijeme na sítko a necháme okapat. Nálev nevyléváme.
V pánvi si rozehřejeme máslo. Vsypeme cibuli a restujeme ji dorůžova. Pak přidáme uzené a krátce společně osmahneme. Nakonec vše doplníme hráškem, osolíme, okořeníme a podlijeme nálevem z hrášku. Nálevu dáváme jen tolik, aby se vydusila.
Hrášek po česku dusíme asi 15 minut.
Zelený hrášek po česku podáváme jako předkrm a je vhodný s celozrnným nebo slaným pečivem.


Fotky receptu Zelený hrášek po česku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelený hrášek po česku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !