Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelí červené s párky pečené

fotka Zelí červené s párky pečené
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Zelí červené s párky pečené:

1 hlávka červeného zelí  | 1/2 kg cibule  | 8 párků nebo klobásek  | 100 g slaniny vcelku  | 1-2 dcl červeného vína  | asi 4 lžíce cukru  | dle chuti: ocet  | dle chuti: nastrouhaná kůra z jednoho pomeranče (prodává se i sušená)  | 6 stroužků česneku  | dle chuti: hřebíček a sůl

Postup přípravy receptu Zelí červené s párky pečené:

Zelí nakrájíme na tenké proužky, oloupaná jablka na plátky, cibuli na kolečka, slaninu na kostičky, česnek podrtíme a nadrobno nasekáme a hřebíček rozdrtíme v hmoždíři. Pekáček lehce vymažeme a střídavě do něj klademe vrstvy zelí, jablek, cibule a slaniny. Každou vrstvu osolíme, okořeníme, posypeme česnekem, mírně pocukrujeme a zakapeme octem a vínem.
Pečeme v troubě při cca 180 °C téměř doměkka, potom do zelí vložíme párky a pečeme dalších 20 minut.


Fotky receptu Zelí červené s párky pečené:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelí červené s párky pečené
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !