Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.10. 2018
Dnes má svátek Nina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zelné závitky sarma

fotka Zelné závitky sarma
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zelné závitky sarma:

1 zelí  | 1/2 kg kysaného zelí  | 1/2 kg telecího masa  | 1/2 kg vepřového masa  | 1/2 kg hovězího masa  | 750 g vařené uzené šunky  | 50 g špeku  | 100 g rýže  |  petrželka  |  cibulky  |  šalvěj

Postup přípravy receptu Zelné závitky sarma:

Maso umeleme a dobře propečeme. Z koření, rýže, vajec, soli a pepře utvoříme hmotu, kterou zabalíme do zelí. V hrnci Zepter navrstvíme postupně vrstvy zelí. uzeného masa a závitků. Vše posypeme petrželí a cibulí a opakujeme. Poslední vrstvu by mělo tvořit opět kyselé zelí. Necháme vařit asi 50 min.


Fotky receptu Zelné závitky sarma:

Zelné závitky sarma
Zelné závitky sarma
Zelné závitky sarma
Fotky vložil: ivanao 
Hodnocení receptu Zelné závitky sarma
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !