Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.04. 2018
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zelní hadi

fotka Zelní hadi
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zelní hadi:

1/2 hlávky zelí  | 1 větší kus cibule  | 20 dkg vepř. maso (plec)  | 1menší kus mrkve  | 1/2 lžičky kmínu  | 1/2 lžičky soli  | trochu sojové omáčky  | špetku pepře

Postup přípravy receptu Zelní hadi:

Nejprve si nakrájíme cibulku na drobno, kterou osmahneme do sklovita na oleji. Přidáme na nudličky nakrájené maso, které posolíme a popepříme a restujeme. Čerstvé zelí nakrájíme na nudličky a přidáme k masu a restujeme, podlejeme trochou vody a necháme ho dusit, než se vypaří voda, stále promícháváme a ještě přidáme kmín a nahrubo nastrouhanou mrkev. Zelí je hotové, když má sklovitou barvu. Dochutíme sojovou omáčkou, solí.
Podáváme s pečivem.


Fotky receptu Zelní hadi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelní hadi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !