Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelník na plechu

fotka Zelník na plechu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zelník na plechu:

500 g kysaného zelí  | 300 g polohrubé mouky  | 1/2 balíčku kypřícího prášku  | 200 ml acidofilního mléka  | 80 g rostliného tuku  |  tuk na vymazání plechu  |  mouka na vysypání plechu  |  sůl

Postup přípravy receptu Zelník na plechu:

Zelí pokrájejte nadrobno a na válu ho smíchejte s moukou, kypřícím práškem a trochou soli. Přidejte 100 ml acidofilního mléka a tuk na pečení. Vypracujte těsto, do kterého podle potřeby přidejte acidofilní mléko. Je-li těsto příliš řídké, přidejte mouku. Pracovní desku posypejte moukou a vyválejte z něj plát silný asi 1 cm. Těsto přendejte na vymazaný a vysypaný plech. Vidličkou propíchejte a vyznačte rýhy. Pečte ve vyhřáté troubě.


Fotky receptu Zelník na plechu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelník na plechu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj