Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.01. 2018
Dnes má svátek Drahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zelník na plechu

fotka Zelník na plechu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zelník na plechu:

500 g kysaného zelí  | 300 g polohrubé mouky  | 1/2 balíčku kypřícího prášku  | 200 ml acidofilního mléka  | 80 g rostliného tuku  |  tuk na vymazání plechu  |  mouka na vysypání plechu  |  sůl

Postup přípravy receptu Zelník na plechu:

Zelí pokrájejte nadrobno a na válu ho smíchejte s moukou, kypřícím práškem a trochou soli. Přidejte 100 ml acidofilního mléka a tuk na pečení. Vypracujte těsto, do kterého podle potřeby přidejte acidofilní mléko. Je-li těsto příliš řídké, přidejte mouku. Pracovní desku posypejte moukou a vyválejte z něj plát silný asi 1 cm. Těsto přendejte na vymazaný a vysypaný plech. Vidličkou propíchejte a vyznačte rýhy. Pečte ve vyhřáté troubě.


Fotky receptu Zelník na plechu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelník na plechu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !