Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelný kastrůlek s uzeným masem

fotka Zelný kastrůlek s uzeným masem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zelný kastrůlek s uzeným masem:

600 g uzeného masa  | 200 g slaniny  | 2 cibule větší  | 1/2 hlávkového zelí menší  | 6 brambor  | 1 zakys. smetana  |  ostrý paprikový krém  | 4 bobkové listy  | 2 nové koření  | snítka libečku  |  sůl

Postup přípravy receptu Zelný kastrůlek s uzeným masem:

Slaninu nakrájíme na kostičky a dáme do kastrolu smažit, když je slanina do křupava, přidáme cibuli a dál smažíme do zlata, přidáme na kostky nakrájené uzené, ještě chvíli smažíme a pak přidáme zelí nakrájené na jemné nudličky, uvařené do poloměkka i s vodou, ve které se vařilo. Přidáme na kostky nakrájené brambory, koření a sůl. Pokud jsme použili výše zmíněnou paprikovou pastu, tak se solí velmi opatrně, pasta je slaná a uzené se slaninou také. Dusíme do měkka. Zalijeme zakysanou smetanou a necháme ještě probublat.
Nejlépe chutná odleželé druhý den.


Fotky receptu Zelný kastrůlek s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelný kastrůlek s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !