Použité suroviny receptu Zelný salát s feferonkami:
2,5 kg bílého zelí
| 1 kg paprik
| 500 g mrkve
| 500 g cibule
| 5 ks feferonek
| Nálev:
| 500 ml octa
| 500 ml oleje
| 300 g cukru krystal
| 1 ks balení Deko
Postup přípravy receptu Zelný salát s feferonkami:
Všechnu zeleninu omyjeme a nakrájíme, zelí postrouháme. Z octa, cukru, přípravku Deko a oleje vyrobíme nálev. Ve velké míse všechny suroviny promícháme a nálevem zeleninu zalijeme, necháme uležet. Čisté sklenice naplníme zeleninou i s nálevem a dobře uzavřeme. Otočíme je dnem vzhůru, ale nesterilujeme.
Fotky receptu Zelný salát s feferonkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!