Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žemlový nákyp s mandlemi

fotka Žemlový nákyp s mandlemi
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Žemlový nákyp s mandlemi:

4 housky  | 2 dl mléka  | 90 g másla  | 80 g práškového cukru  | 4 vejce  | 60 g mandlí  | 40 g hrozinek  | 15 g práškového cukru do sněhu  | 20 g piškotových drobků  | kůra z 1 citrónu

Postup přípravy receptu Žemlový nákyp s mandlemi:

Housky rozkrojíme na poloviny, namočíme do mléka, vymačkáme a prolisujeme pře síto. Do mísy dáme máslo, cukr a za stálého míchání přidáváme žloutky jeden po druhém. Všechno mícháme a přidáme prolisované housky, loupané mleté mandle, strouhanou citrónovou kůru, hrozinky a všechno rozmícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a rozšleháme do něho práškový cukr. Přimícháme ho k těstu i s piškotovými drobky, všechno lehce zamícháme a vylejeme do vymaštěné a strouhanou houskou vysypané nákypové formy. Upečený nákyp posypeme práškovým cukrem.


Fotky receptu Žemlový nákyp s mandlemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žemlový nákyp s mandlemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !