Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Židovský kaviár

fotka Židovský kaviár
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Židovský kaviár:

1,2 kg kuřecích jater  | 300 g sádla  | 8 vajec  | 300 g cibule  | podle chuti sůl  | podle chuti pepř

Postup přípravy receptu Židovský kaviár:

Opláchnutá a okapaná jatýrka smažíme na roštu nebo na pánvi (na malém množství tuku podle chuti). Sádlo rozpálíme a osmažíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Vajíčka uvaříme na tvrdo a nasekáme, taktéž opečená vychladlá játra. Vše pečlivě promícháme a solidně opepříme a posolíme.



Fotky receptu Židovský kaviár:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Židovský kaviár
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !