Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zimní květy

fotka Zimní květy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Zimní květy:

375g hl.mouky  | 125g cukru  |  špetka soli  | 1 vejce  | 200g rama máslová pochoutka  | 1 lžička prášku do pečiva  | 2 lžičky mleté skořice  | 2-3 lžíce moučkového cukru  | 125g marmelády z červeného rybízu

Postup přípravy receptu Zimní květy:

Z mouky, cukru, soli, vejce, Ramy, prášku do pečiva a skořice vypracujeme hladké těsto, zabalíme ho do průsvitné folie a dáme na zhruba 2 hodiny na chladné místo odležet. Na pomoučeném vále z těsta vyválíme 3 mm silný plát a vykrájíme kytičky o průměru 5 cm. Uprostřed poloviny z nich vypíchneme malou hvězdičku. Cukroví pečeme v předehřáté troubě (elektrický sporák 200°C/plyn stupeň 3) přibližně 12 minut. Kytčky s otvorem uprostřed poprášíme moučkovým cukrem. Rybízovou marmeládu mírně zahřejeme a plné tvary jí potřeme. Na ně položíme pocukrované kytičky a lehce přitiskneme.



Fotky receptu Zimní květy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zimní květy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !