Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Žirovnický flamendr

fotka Žirovnický flamendr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Žirovnický flamendr:

1 - 2 lžic vegeta  | 3 - 4 lžic olivový olej  | dle chuti: worcesterská omáčka  | 2 lžíce sádlo  | 1 ks křen  | 600 g vepřová kýta  | 3 ks cibule

Postup přípravy receptu Žirovnický flamendr:

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky, osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet.

Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Křen nastrouháme.

Na pánvi rozehřejeme sádlo a orestujeme na něm a maso. Jakmile maso a cibule povolí, přidáme worcesterskou omáčku a odstavíme. Okořeníme vegetou nebo feferonkami.

Flamendra servírujeme s čerstvým chlebem, sypaného strouhaným křenem.



Fotky receptu Žirovnický flamendr:

Žirovnický flamendr
Žirovnický flamendr
Žirovnický flamendr
Žirovnický flamendr
Fotky vložil: jessynka 
Hodnocení receptu Žirovnický flamendr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !