Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žitný chléb pro domácí pekárnu

fotka Žitný chléb pro domácí pekárnu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Žitný chléb pro domácí pekárnu:

360 ml studená voda  | 2 lžičky cukr krupice  | 2 lžičky instantní mléko nebo smetana  | 2, 5 lžičky sůl  | 2 lžičky ocet  | 3 lžičky olivový olej  | 2 lžičky drcený kmín  | 50 g celozrnná mouka  | 150 g tmavá žitná mouka  | 360 g hladká mouka  | 2 lžičky slunečnice

Postup přípravy receptu Žitný chléb pro domácí pekárnu:

Všechny suroviny v tomto pořadí postupně dáme do domácí pekárny. Droždí na mouku rozdrobíme. Zapneme základní program. Zvolíme kůrku (střední nebo tmavá - jak kdo rád). Po upečení vyndáme hnětací hák a zabalíme do utěrky než chléb vychladne.


Fotky receptu Žitný chléb pro domácí pekárnu:

Žitný chléb pro domácí pekárnu
Žitný chléb pro domácí pekárnu
Žitný chléb pro domácí pekárnu
Fotky vložil: Bezinka,pikli 
Hodnocení receptu Žitný chléb pro domácí pekárnu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !