Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žloutkové piškoty

fotka Žloutkové piškoty
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Žloutkové piškoty:

310 g hladké mouky  | 200 g cukru moučka  | 200 g Hery  | 8 žloutků  |  citrónová kůra  | 180 g cukru krupice  | 100 g nastrouhaného kokosu  | 200 g mléka  | 50 g medu  | 100 ml likéru Malibu  |  piškotové drobečky  | 200 g kakaové tukové polevy

Postup přípravy receptu Žloutkové piškoty:

Heru s prosetým moučkovým cukrem mírně nahřejte a vyšlehejte elektrickým šlehačem. Postupně za stálého šlehání přidávejte žloutky a citrónovou kůru. Do vyšlehané hmoty zamíchejte prosetou mouku. Těsto ihned v teplém prostředí zpracujte. Na vymaštěný plech vytvarujte cukrářským sáčkem s hladkou trubičkou kulaté piškoty a pečte je při 180 °C. Svařte mléko s kokosem, cukrem a medem, nechejte vychladnout, ochuťte likérem a zapusťte to piškotovými drobečky na polotuhou konzistenci. Upečené piškoty slepte touto náplní.


Fotky receptu Žloutkové piškoty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žloutkové piškoty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !