Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.10. 2018
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Žlutomasé kuřátko v medové marinádě

fotka Žlutomasé kuřátko v medové marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Žlutomasé kuřátko v medové marinádě:

4 kusy kuřecích steaků  | Marináda:  | 1/2 lžičky barevného pepře  | 300 ml červeného vína  | 3 polévkové lžíce olivového oleje  | 150 g pokrájené cibule  | 4 polévkové lžíce medu  | Broskvový dip:  | 1 lžíce škrobové moučky  | 375 ml vody  | 100 g čerstvých nebo kompotovaných broskví  | 1 červená chilli paprika  | 20 g třtinového cukru  | 1/2 lžičky soli  | 3 lžíce vinného červeného octa  | 1 menší cibule  | 1 lžíce olivového oleje  | 1 lžička lisovaných rajčat  | 1/2 lžičky sekaného česneku  | 1 lžička čerstvého zázvoru

Postup přípravy receptu Žlutomasé kuřátko v medové marinádě:

Kuřecí steaky marinujte nejlépe půl dne v lednici a zlehka je osolte až před samým pečením. Pečte nejdříve na kůži do křupava a potom otočte a pozvolna dopékejte dalších patnáct minut. Broskvový dip: škrobovou moučku rozmíchejte s trochou vody na kašičku. Broskve a chilli nakrájejte na kostičky. Na oleji orestujte cibulku, chilli, zázvor a protlak, přidejte cukr. Zalijte vinným octem a zbytkem vody, přiveďte do varu a za stálého míchání zahustěte škrobem a dvě minuty povařte. Nechejte zchladnout a rozmixujte ponorným mixérem. Na konec přidejte kousek pokrájené broskve na ozdobu a dosolte. Podávejte chlazené.


Fotky receptu Žlutomasé kuřátko v medové marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žlutomasé kuřátko v medové marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky