Použité suroviny receptu Jogurtový krém s rybízem a borůvkami:
250g červeného rybízu
| 250g borůvek
| 50g cukru
| 200ml smetany ke šlehání
| 250g plnotučného jogurtu
| 2 sáčky vanilkvého cukru
| kůra a šťáva z 1/2 citronu
Postup přípravy receptu Jogurtový krém s rybízem a borůvkami:
Ovoce opláchneme, očistíme a necháme okapat. Prosypeme cukrem a necháme chvilku odležet. Ušleháme si velmi tuhou šlehačku. Jogurt smícáme s vanilkovým cukrem, citronovou šťávou a kůrou a vmícháme do šlehačky. Čtyři poháry naplníme jogurtovým krémem a na povrch rozdělíme ovoce.
Fotky receptu Jogurtový krém s rybízem a borůvkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!