Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zmrzlinová bábovka

fotka Zmrzlinová bábovka
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Zmrzlinová bábovka :

250 ml čokoládová zmrzlina  | 250 ml vanilková zmrzlina

Postup přípravy receptu Zmrzlinová bábovka :

Obě zmrzliny vyjmeme z mrazničky a necháme chvíli rozpustit. Smícháme je tak, že dostanou mramorový vzhled. Touto hmotou naplníme bábovkovou formu o obsahu 1/2 litru a vložíme zpět do mrazničky na 1 hodinu, kde ji necháme zmrznout. Zmraženou bábovku vyklopíme a nakrájíme na porce, dáme na talířky a podáváme s několika lžícemi polevy a višněmi.



Příprava polevy: Višně povaříme ve šťávě s cukrem a skořicí. Přimícháme škrob a lehce vpravíme mezi višně.



Obměna: Poleva se dá připravit z jakéhokoliv ovoce, čerstvého či kompotovaného (nálev z kompotu pak nahradí šťávu) a z jakékoliv zmrzliny..fantazii a chuti se meze nekladou. Podáváme s piškoty.
Poleva: 200 g višní, 1/4 l višňové šťávy, 50 g cukru, trochu mleté skořice, 1 PL škrobu (maizeny)



Fotky receptu Zmrzlinová bábovka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zmrzlinová bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !