Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Znojemská drůbeží játra

fotka Znojemská drůbeží játra
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Znojemská drůbeží játra:

dle chuti: mletý kmín  | 1 ks cibule  | 250 g játra drůbeží  | 150 g kyselá okurka  | dle chuti: mletý černý pepř a sůl  | dle potřeby: sádlo  | 2 plátky chleba

Postup přípravy receptu Znojemská drůbeží játra:

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Játra podle potřeby očistíme a zbavíme zbytků cév. Chléb nakrájíme na kostičky. Okurky nakrájíme na plátky nebo kostičky. Záleží na tom, jak si kdo rád křupe.

Na pánvi rozpustíme sádlo a cibulku. Přidáme játra, orestujeme, podlijeme vodou, přidáme na kostičky nakrájený chléb a vše zakryté dusíme doměkka. Šťávu rozmícháme, vsypeme na kostičky nakrájené okurky, prohřejeme a dochutíme pepřem, solí, kmínem, popřípadě lákem z okurek.

Podáváme nejlépe s rýží.



Fotky receptu Znojemská drůbeží játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Znojemská drůbeží játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !