Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zrnka slunce

fotka Zrnka slunce
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zrnka slunce:

½ konzervy kukuřičných zrn (200 g)  | 100 g kuřecích prsních řízků  | 100 g polenty (kukuřičná krupice)  |  sůl  |  malá špetka pepře  |  několik snítek bazalky

Postup přípravy receptu Zrnka slunce:

Kukuřici necháme okapat, nálev uschováme. Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.
Nálev z kukuřice dolijeme vodou na 400 ml a dáme do hrnce. Přidáme kukuřici a polentu a přivedeme k varu. Přidáme maso a na mírném plameni vaříme pod pokličkou asi 5-10 minut. Občas zamícháme. Dochutíme solí a pepřem. Omyjeme bazalku, lístky nastříháme do hotového jídla.


Fotky receptu Zrnka slunce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zrnka slunce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !