Použité suroviny receptu Zvěřinová omáčka (cumberland):
na 1 kg
| 400 g rybízového džemu
| 250 g brusinkového kompotu
| 30 g hořčice
| 25 g kečupu
| 1 g zázvoru mletého
| 150 ml červeného vína
| 100 ml citr. šťávy
| 10 ml worcestru
| 1 pomeranč /šťáva i kůra/
Postup přípravy receptu Zvěřinová omáčka (cumberland):
Rybízový džem, brusinkový kompot, červené víno a hořčici rozmícháme.
Přidáme kečup, zázvor, worcesterovou omáčku, citrónovou a pomerančovou šťávu.
Nakonec do omáčky dáme jemně nakrájené nudličky z pomerančové kůry podušené v malém množství vody.
Vše dobře promícháme.
Fotky receptu Zvěřinová omáčka (cumberland):
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!