Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvěřinové krokety

fotka Zvěřinové krokety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zvěřinové krokety :

40 g másla,  | 40 g hladké mouky,  | 1/8 l mléka,  | 150 g žampionů,  | 2 vejce,  | 3 lžíce madeiry,  | 400 g masa ze zvěřiny,  | špetka mletého hřebíčku  | 1/2 lžičky soli  | 1/4 lžičky pepře  | K obalování:  | 2 vejce,  | asi 100 g strouhanky,  | 1/2 l oleje ke smažení

Postup přípravy receptu Zvěřinové krokety :

Máslo rozpusťte, když zezlátne, smíchejte s moukou a nechte krátce zpěnit. Zakvedlejte mléko a nechte vzkypět. Dejte vychladnout.

Houby očistěte, omyjte, osušte a jemně rozsekejte. Přidejte do moučné kaše, smíchejte s vejci a madeirou.

Maso rozemelte, společně s kořením přidejte do houbové směsi. Ochuťte a na moučném válu vytvořte 2 sm silné krokety.

Krokety postupně obalujte v rozkvedlaných vejcích a strouhance a nechte krátce odpočinou v chladničce. Smažte na oleji do zlatova.



Fotky receptu Zvěřinové krokety :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zvěřinové krokety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !