Postup přípravy receptu Krůtí steak s ananasem:
Krůtí prsa očistíme, nakrájíme na steaky a potřeme polovinou oleje, ve kterém jsme rozmíchali citrónovou šťávu. Necháme v lednici odležet několik hodin. Ananas zbavíme košťálu a nakrájíme ho na plátky, pórek nakrájíme na kolečka a omyjeme. Odleželé maso prudce opečeme na rozpáleném tuku, osolíme, opepříme a přeložíme na pekáček nebo zapékací mísu. Pečeme v troubě při 160 °C asi deset minut.
Na oleji opečeme ananas a pórek, ananas vyjmeme a uložíme do tepla. Do pánve přilijeme vývar s kokosovým mlékem, smetanou a moukou a mícháme do zhoustnutí. Pak přidáme zpět ananas, povaříme a nakonec přimícháme pórek a nakrájené chilli papričky. Maso naskládáme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme s opékanými bramborami.