Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzské pikantní toasty

Francouzské pikantní toasty
28. 03. 2010 Předkrmy ++++++-___
Příprava receptu Francouzské pikantní toasty: Máslo, smetanu a nastrouhaný sýr utřeme v hladký krém, který dáme asi na 1/2 hodiny vychladit. Mezitím si oloupeme a rozpůlíme hrušky a asi 5 minut povaříme v červeném víně. Necháme okapat a vychladím ... …více»

Vegetariánský sendvič

Vegetariánský sendvič
28. 03. 2010 Předkrmy +++++++___
Příprava receptu Vegetariánský sendvič: Smícháme pomazánkové máslo a na jemno nastrouhaný křen. Pomazánku necháme vychladit alespoň 1/2 hodiny. Křenovým máslem zdobíme připravený krajíc. Na potřený chléb klademe vějířky salátové okurky, rul ... …více»

Jemná toastová roláda

Jemná toastová roláda
28. 03. 2010 Předkrmy ++++++-___
Příprava receptu Jemná toastová roláda: Z toastového chleba odkrojíme kůrku. Plátky pokapeme z jedné strany mlékem. Druhou stranu potřeme zakysanou smetanou a poklademe je plátky uzené kýty. Necháme 1/2 hodiny odpočinout již rozprostřené na ... …více»

Marinované žampiony s petrželkou

Marinované žampiony s petrželkou
25. 03. 2010 Předkrmy ++++++-___
Příprava receptu Marinované žampiony s petrželkou: Žampiony očistěte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. Ve větší misce smíchejte citronovou šťávu, olej, petrželku a sůl a do vzniklé marinády přisypte žampiony a dobře promíchejte. Zakryjte obráceným t ... …více»

Vejce plněná jemným krémem s olivami

Vejce plněná jemným krémem s olivami
23. 03. 2010 Předkrmy ++++++++__
Příprava receptu Vejce plněná jemným krémem s olivami: Vejce 10 minut od bodu varu a poté je ihned zchladíme pod studenou vodou. Vychladlá vejce oloupeme a podélně rozpůlíme. Žloutky vyndáme, prolisujeme a přidáme k nim změklé máslo a gorgonzolu. Všechn ... …více»
 

Plněný eidam paštikou

Plněný eidam paštikou
22. 03. 2010 Předkrmy +++++++-__
Příprava receptu Plněný eidam paštikou: Paštiku se smetanou vyšleháme do pěny. Připravíme si těstíčko. Vejce ušleháme. Přilijeme mléko, okořeníme a do směsi zašleháme mouku Pěnou potřeme 4 plátky sýra, mírně osolíme, přitiskneme na ně zby ... …více»

Vejce s vlašským salátem a lososem

Vejce s vlašským salátem a lososem
20. 03. 2010 Předkrmy +++++++___
Příprava receptu Vejce s vlašským salátem a lososem: Vejce uvaříme natvrdo. Do skleněné mísy vložíme lžíci salátu. Vejce dole seřízneme, aby stála a postavíme je kolem lžíce salátu. Kolem vajíček upravíme salát tak, aby nám vznikl věnec. Vejce a salát ... …více»

Vejce s omáčkou

Vejce s omáčkou
20. 03. 2010 Předkrmy +++++++-__
Příprava receptu Vejce s omáčkou: Vejce uvaříme natvrdo. Petrželku a cibuli nasekáme najemno. Do zakysané smetany přimícháme mouku, sardelovou pastu a citronovou šťávu. Na másle zpěníme cibuli a petrželku. Pak ji zalijeme zakysanou s ... …více»

Vejce plněná pikantní majonézou

Vejce plněná pikantní majonézou
20. 03. 2010 Předkrmy ++++++++__
Příprava receptu Vejce plněná pikantní majonézou: Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme je a rozpůlíme. Žloutky vyjmeme a přes síto je protlačíme. Vařený jazyk nakrájíme na malé kostičky, které smícháme s kapary, sardelovou pastou, majonézou. Nakonec do s ... …více»

Houby s rajčaty a toastovým chlebem

Houby s rajčaty a toastovým chlebem
19. 03. 2010 Předkrmy +++++++-__
Příprava receptu Houby s rajčaty a toastovým chlebem: Rajčata spolu se slaninou a houbami nakrájíme na kostičky. Pažitku nakrájíme. Česnek prolisujeme. Na rozpálené pánvi prudce orestujeme slaninu. Přidáme houby, rajčata a polovinu pažitky. Směs osolíme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !