Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušený zmrazený špenát

Dušený zmrazený špenát
2. 11. 2009 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Dušený zmrazený špenát: Jemně pokrájenou cibuli zpěníme na kousku másla, přidáme zmrzlý pokrájený špenát a podusíme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a spolu s prolisovaným česnekem, mlékem a vajíčkem přidáme ke špen ... …více»

Mrkvová rýže

Mrkvová rýže
29. 10. 2009 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Mrkvová rýže: Postavíme osolenou vodu na rýži a uvaříme ji. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkve nahrubo nastrouháme. Rozehřejeme si na pánvi olej a vložíme cibuli. Po chvíli také mrkev. Osolíme, můžeme přidat i další ... …více»

Míchaná příloha k masu

Míchaná příloha k masu
28. 10. 2009 Přílohy +++++++-__
Příprava receptu Míchaná příloha k masu: V mikrovlnce nebo v páře podusíme mražený hrášek s mrkví, uvaříme sáček rýže a sáček čočky, všechno promícháne, podle naší chuti dokořeníme a dáváme jako přílohu k masu, ale také můžeme do toho vmícha ... …více»

Pórek na holandský způsob

Pórek na holandský způsob
28. 10. 2009 Přílohy ++++++____
Příprava receptu Pórek na holandský způsob: Pórek nakrájíme na 5 cm dlouhé kousky a 10 minut je podusíme v malém množství vody s masoxem. Formu vyložíme slaninou, poklademe pórkem, přikryjeme slaninou a posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme asi 1 ... …více»

Vařený kynutý knedlík

Vařený kynutý knedlík
28. 10. 2009 Přílohy +++++-____
Příprava receptu Vařený kynutý knedlík: Do velké mísy dáme mouku. Uprostřed uděláme důlek, rozdrobíme kvasnice a zalijeme vlažnou vodou. Až vzejde kvásek, přidáme vejce, sůl a zbytek vody a pořádně propracujeme těsto. Necháme v teple přikry ... …více»
 

Bramborová kaše s chilli papričkami

Bramborová kaše s chilli papričkami
26. 10. 2009 Přílohy ++++++++-_
Příprava receptu Bramborová kaše s chilli papričkami: Klasicky uvaříme bramborovou kaši: Brambory okrájíme a uvaříme v osolené vodě. Rozšťoucháme, přidáme 2 - 3 lžíce másla a hrneček ohřátého mléko. Znovu prošťoucháme. Na rozehřátém oleji osmahneme cibul ... …více»

Zelňáky s anglickou slaninou

Zelňáky s anglickou slaninou
24. 10. 2009 Přílohy ++++++++-_
Příprava receptu Zelňáky s anglickou slaninou: Kysané zelí si pokrájíme, aby nebylo tak dlouhé a necháme mírně odkapat. Oloupeme si brambory, nakrájíme a najemno nastrouháme přes struhadlo. Na pánvi si krátce osmahneme Anglickou slaninu, ale ne úp ... …více»

Příloha k pečenému masu

Příloha k pečenému masu
24. 10. 2009 Přílohy ++++++-___
Příprava receptu Příloha k pečenému masu: Rajčata oloupeme, nakrájíme a vložíme do hrnce. Citrónovou kůru nastrouháme na jemném struhadle společně s cibulí a dáme do hrnce. Dále přidáme koření, sůl a také pepř, všechny ingredience dusíme do h ... …více»

Zapečené gnocchi s rajčaty, slaninou a mozzarellou

Zapečené gnocchi s rajčaty, slaninou a mozzarellou
24. 10. 2009 Přílohy ++++++++__
Příprava receptu Zapečené gnocchi s rajčaty, slaninou a mozzarellou: Na lžíci olivového oleje orestujeme kostičky slaniny a po chvilce přidáme plátky cibule. Opékáme do zlatova a poté přisypeme kostičky papriky a na drobno nakrájený česnek. Asi po třech minutách vlij ... …více»

Brambory s chutí česneku

Brambory s chutí česneku
23. 10. 2009 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Brambory s chutí česneku: Omyté brambory nakrájíme na slabé plátky a rozložíme na plech. Dáme péct do trouby. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Pečeme dokud nejsou růžové. Než se brambory opečou, připravíme si do mísy sádlo, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !