8 rad, než se rozhodnete vyběhnout | Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! | MDŽ nebo Den matek? |
13. 11. 2010 Ryby
Alobal potřeme rozpuštěným máslem, na každý čtverec položíme plátek rybího filé, osolíme, posypeme nakrájenou cibulí, česnekem a sušenou bazalkou. Pokapeme máslem a alobal dobře uzavřeme. Pečeme v tro ... …více»
|
12. 11. 2010 Ryby
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme je a necháme okapat. Filé nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Smícháme vodu, citronovou šťávu, bílé víno, smetanu, solamyl a pomalu při ... …více»
|
9. 11. 2010 Ryby
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Uvařené vejce nakrájíme na plátky. Žampiony nakrájíme na plátky a podusíme. Filé zprudka opečeme. Zapékací mísu vymažeme sádlem. Do mísy stř ... …více»
|
8. 11. 2010 Ryby
Listové těsto rozpůlíme a vyválíme 2 obdélníky. Na oba stejnoměrně rozdělíme polovinu strouhaného sýra a rozprostřeme ho.
Rybu osolíme a z obou stran opečeme na pánvi s trochou oleje. Položíme ji na ... …více»
|
8. 11. 2010 Ryby
Mrkev oškrábeme, nakrájíme na kolečka a na másle osmahneme. Osolíme, opepříme a dusíme 5 minut. Zeleninový vývar smícháme s nadrobno posekanou petrželkou a se smetanou. Zamícháme lžíci hořčice.
File ... …více»
|
8. 11. 2010 Ryby
Losose omyjeme, potřeme olivovým olejem, prolisovaným česnekem, osolíme a posypeme mletou paprikou. Necháme 2 hodiny odležet v lednici.
Sóju uvaříme v mírně osolené vodě a scedíme. Losose prudce opeč ... …více»
|
7. 11. 2010 Ryby
Plátky filé obalte v solamylu, zázvoru a soli a na rozpáleném oleji opečte dozlatova. V misce smíchejte ocet, cibuli, víno, sójovou omáčku, cukr a šťávu z pomeranče, promíchejte, nalijte na rybu a tro ... …více»
|
26. 10. 2010 Ryby
Mrkev, celer a čerstvý zázvor nastrouháme najemno. Porce hejka osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a olejem. Do vody vmícháme hladkou mouku. Petrželku a pažitku nakrájíme najemno.
Na lžíci ... …více»
|
24. 10. 2010 Ryby
Jednotlivé porce štiky pokapeme citrónovou šťávou a ze všech stran posypeme kořením na ryby. Dáme do chladna odležet asi na 15 minut. Na rozehřátém oleji ryby z obou stran opečeme dozlatova, vyndáme a ... …více»
|
24. 10. 2010 Ryby
Cibule, mrkev a stonek řapíkatého celeru důkladně očistěte, opláchněte pod tekoucí studenou vodou a nakrájejte na malé kousky. V kastrolu svařte vodu společně s bílým vínem. Do vroucí tekutiny op . ... …více»
|