Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Amur v houbové omáčce

Amur v houbové omáčce
29. 07. 2010 Ryby +++++++___
Na pánvi opečeme na másle porce osolené a odleželé ryby. Přidáme houby, orestujeme je, vše zalijeme vývarem a podusíme. Do šťávy vlijeme smetanu, v níž jsme rozkvedlali mouku a omáčku 10 minut povaří ... …více»

Pstruzi v tokajském

Pstruzi v tokajském
29. 07. 2010 Ryby +++++++___
Do hrnce nalijeme tokajské víno, vložíme do něj pstruhy a koření a vaříme je. Nakonec šťávu zahustíme máslovou jíškou. ... ... …více»

Candát po mlynářsku

Candát po mlynářsku
29. 07. 2010 Ryby ++++++++__
Maso candáta oddělíme od kosti a nakrájíme na šikmé řezy. Smícháme nakrájenou cibuli, nasekanou petrželku, sůl, pepř, citronovou kůru a citronovou šťávu. V této směsi obalíme řezy candáta, pak je ješ ... …více»

Úhoř se žampiony

Úhoř se žampiony
29. 07. 2010 Ryby ++++++-___
Úhoře naporcujeme asi na sedmicentimetrové kusy. Cibuli nakrájíme na čtvrtky. Vývar a bílé víno vlijeme do hrnce, přidáme cibuli, bylinky, hřebíček, pepř a dílky úhoře a při mírném varu uvaříme doměkk ... …více»

Okoun v páře

Okoun v páře
29. 07. 2010 Ryby ++++++____
Očištěnou rybu osolíme, zakapeme citronem a necháme chvíli odležet. Zázvor nastrouháme, cibulky nakrájíme asi na sedmicentimetrové kousky. V malé misce smícháme sójovou omáčku se sezamovým olejem. Ry ... …více»
 

Marinovaný candát s majonézou

Marinovaný candát s majonézou
29. 07. 2010 Ryby ++++++++__
šupin zbavenou rybu dáme vcelku (i s hlavou a ocasem) do kastrolu tak, aby stála, zalijeme ji studenou vodou, osolíme, přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu a cibuli, pepř, ocet a máslo. Dáme na plo ... …více»

Štika s řeřichou

Štika s řeřichou
29. 07. 2010 Ryby ++++++++-_
Očištěnou a vykuchanou štiku podélně rozřízneme na dvě poloviny, maso osolíme a urovnáme na pekáč. Zalijeme je 150 g rozpuštěného másla a pečeme 30-35 minut, až maso praská. Pak rybu na míse upravím ... …více»

Zapečené brambory s tuňákem a bešamelem

Zapečené brambory s tuňákem a bešamelem
29. 07. 2010 Ryby +++++++-__
Nejprve si nakrájíme cibuli a dáme si ji zpěnit na pánev na oleji z tuňáka. Mezitím si oloupeme a nakrájíme brambory na plátky. Poklademe je na dno vymazané zapékací misky. Na zpěněnou cibulku si přid ... …více»

Plotice na bylinkách

Plotice na bylinkách
29. 07. 2010 Ryby ++++++____
Očištěné plotice vykucháme. Nádivkou z chlebové střídky, dvou lžic vína, poloviny nasekaného šťovíku, hrsti nasekaných bylinek, soli, pepře, strouhaného oříšku, celých ušlehaných vajec, nasekaných šal ... …více»

Síh na kostnický způsob

Síh na kostnický způsob
29. 07. 2010 Ryby +++++-____
Nasekanou petrželku s bylinkami vmícháme do 210 g změklého másla, ochutíme špetkou pepře a soli a vypracujeme váleček, který dáme ztuhnout do ledničky. Očištěné síhy osolíme, obalíme v mouce, v pánvi ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !