MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Škubánky v jablečném pyré

Škubánky v jablečném pyré
18. 01. 2010 Sladká jídla +++++++___
Příprava receptu Škubánky v jablečném pyré: Brambory uvaříme do měkka, osolíme a slijeme část vody. Na bramborách ponecháme tolik vody, aby byly potopeny. Uvařené brambory rozmačkáme, zaprášíme moukou a povaříme 5 minut. Pak přidáme 20 g másla ... …více»

Jablečné piruetky

Jablečné piruetky
17. 01. 2010 Sladká jídla ++++-_____
Příprava receptu Jablečné piruetky: Všechny ingredience dobře promícháme a opěkáme na rozpáleném oleji jako lívance. Dobré jsou teplé i vychladlé - a nejlepší s bílou vanilkovou polevou, kterou vyrobíme smícháním tvarohu, smetany a cukr ... …více»

Zapečené mušle s tvarohem

Zapečené mušle s tvarohem
17. 01. 2010 Sladká jídla ++++++++__
Příprava receptu Zapečené mušle s tvarohem: Tvaroh ušleháme s mlékem, cukrem, vanilkovým cukrem a žloutky do hladka. Mušle uvaříme, smícháme s tvarohem a rozinkami (popřípadě ořechy). Formu dobře vymastit a vysypat strouhankou. Vlijeme do ní sm ... …více»

Lívanečky z tvarohu

Lívanečky z tvarohu
13. 01. 2010 Sladká jídla ++++-_____
Příprava receptu Lívanečky z tvarohu: Ze všech surovin uděláme lepivé těsto, které pomocí lžíce klademe do rozpáleného oleje a pečeme z obou stran dozlatova. Hotové lívance potíráme buď marmeládou a šlehačkou, pribináčkem nebo jen skoř ... …více»

Kynuté karásky s mákem

Kynuté karásky s mákem
9. 01. 2010 Sladká jídla +++++++___
Příprava receptu Kynuté karásky s mákem: Mouky vsypeme do mísy a zamícháme do nich sušené droždí. Přidáme žloutky, rozpuštěný vlahý tuk, vanilkový cukr a citronovou kůru a opatrně přiléváme vlažné mléko. Těsto nesmí být moc řídké. Nejdříve s ... …více»
 

Šafránový koláč s kandovaným ovocem

Šafránový koláč s kandovaným ovocem
9. 01. 2010 Sladká jídla +++++_____
Příprava receptu Šafránový koláč s kandovaným ovocem: Do horkého mléka nasypte šafrán, rozmíchejte a nechte vychladnout. V míse našlehejte vejce s cukrem, vmíchejte olej, mléko, polohrubou mouku rozmíchané s práškem do pečiva, sultánkami, rozinkami, k .. ... …více»

Mandle na zeleno

Mandle na zeleno
6. 01. 2010 Sladká jídla ++++++____
Příprava receptu Mandle na zeleno: Balíček mandlí spaříme horkou vodou a oloupáme. Cukr rozehřejeme a do vzniklého karamelu přidáme trochu potravinářské barvy (zelené). Mandle obalené v obarveném karamelu dáme na talíř potřený olejem. ... …více»

Kuchařská pohotovost - Banánový chléb s medem a pistáciemi

Kuchařská pohotovost - Banánový chléb s medem a pistáciemi
29. 12. 2009 Sladká jídla ++++++____
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Banánový chléb s medem a pistáciemi: Povolené máslo vyšleháme s krystalovým cukrem a pak postupně přidáváme med, vejce a rozmixované banány. Přisypeme směs mouky a kypřicího prášku a vytvoříme hladké těsto. Tím asi do jedné třetiny napln ... …více»

Štýrské nudle

Štýrské nudle
28. 12. 2009 Sladká jídla +++++++___
Příprava receptu Štýrské nudle: Ze 1/4 kg tvarohu, 15 dkg mouky, 2 žloutků, smetany, lžíce cukru a trochu smetany uhněteme těsto. Dobře vypracované těsto vyválíme a nakrájíme na široké nudle. Vaříme je v osolené vodě, necháme je oka ... …více»

Nejjemnější vafle

Nejjemnější vafle
25. 12. 2009 Sladká jídla +++++_____
Příprava receptu Nejjemnější vafle: Do šlehací mísy dáme vejce a našleháme, poté přidáme máslo, cukr, mléko, smetanu a sodovku. Nakonec vešleháme mouku smíchanou s kypřícím práškem. Naléváme na vaflovače vždy po dvou lžících a pečeme 3 ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !