Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Australský bramborový chleba

fotka Australský bramborový chleba
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Australský bramborový chleba:

450 g mouky  | 6 zarovnaných lžiček prášku do pečiva  | 1 lžička soli  | 1 lžíce cukru  | 1 lžička bylinkové směsi (nebo utlučeného kmínu)  | 30 g másla  | 400 g nastrouhaných moučných brambor  | 250 ml kyselého mléka  | 60 ml vody

Postup přípravy receptu Australský bramborový chleba:

Přesít suché přísady do mísy. Vetřít máslo jako na drobenku, udělat uprostřed jamku, přidat brambory, kyšku a tolik vody, abychom po zamíchání měli měkké lepkavé těsto. Přendáme na mírně moukou posypanou plochu a vyhněteme v hladké těsto.
Vytvarujeme asi 18 cm kulatý bochníček a přendáme jej na pomaštěný plech. Ostrým nožem nakrojíme na povrchu asi 1 cm hluboko kříž. Celý pomažeme trochou kyšky a mírně posypeme moukou.
Dáme do předem vyhřáté trouby na 220-230 °C a pečeme 40 min.
Chleba zní dutě, když na něj zespodu ťukneme.


Fotky receptu Australský bramborový chleba:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Australský bramborový chleba
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !