Použité suroviny receptu Bavorská pikantní pomazánka:
250 ml játrového paštikového salámu
| 125 ml husté kyselé smetany
| 4 lžíce bílé cibule na jemno nakrájené
| 2 lžíce na jemno nakrájené naložené okurky
| 1 lžíce Kühne hořčice
| 1/2 lžičky bílého pepře
Postup přípravy receptu Bavorská pikantní pomazánka:
Rozmixovat játrový salám, hořčici a pepř se smetanou. Vložit do misky a přidat cibuli a okurky. Zaníchat a podávat vychlazené.
Mazat na selský chléb, nebo topínky. Může se použít na namáčení syrové zeleniny, jako je okurek, malá rajčata, papriky na proužky nakrájené, ředkvičky atd.
Fotky receptu Bavorská pikantní pomazánka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!