Použité suroviny receptu Bylinkové, krabí a sýrové máslo:
275 g másla
| 1 stroužek česneku
| po 1 svazku pažitky, petrželky a kopru
| sůl, pepř
| 1 ks cibule
| 60 g krabího masa
| 50 g strouhaného ementálu
Postup přípravy receptu Bylinkové, krabí a sýrové máslo:
Máslo rozdělíme na tři díly. Prolisovaný česnek a nadrobno posekané bylinky (až na dvě lžíce) vmícháme do první části másla, okořeníme. Hmotu zformujeme pomocí dvou navlhčených prkének do kostky a uložíme na velké servírovací prkénko. Posypeme bylinkami. Najemno posekanou nebo nastrouhanou cibuli a 50 g krabího masa rozmícháme s druhým dílem másla. Okořeníme. Rovněž zformujeme do kostky, uložíme na servírovací prkénko vedle bylinkového másla a posypeme zbylým krabím masem. Poslední díl másla smícháme se 45 g sýra a okořeníme. Opět zformujeme do kostky, uložíme na prkénko a posypeme zbylým sýrem. Máslové směsi až do podávání uložíme do chladna.
Fotky receptu Bylinkové, krabí a sýrové máslo:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!