Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylinkoví šneci

fotka Bylinkoví šneci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Bylinkoví šneci:

500 g polohrubé mouky  | 20 g droždí  |  sůl  | 1/2 lžičky cukru  | 1/4 l vlažného mléka  | 60 g másla  |  cibule  | 2 vejce  | 200 g mletého masa  |  olej  | hrst kopřiv a pažitky  | 50 g strouhaného sýra na ozdobu

Postup přípravy receptu Bylinkoví šneci:

Droždí s cukrem rozmícháme, přidáme trošku mouky, trochu vlahého mléka. Mouku a sůl smícháme, dodáme ostatní suroviny, vykynutý kvásek a vypracujeme těsto, které 20 minut necháme kynout. Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme mleté maso a necháme chvíli dusit, pak přisypeme posekané kopřivy a po chvilce odstavíme z ohně. Necháme vychladnout. Těsto vyválíme na 2 cm vysoký plát, masovou směs rovnoměrně rozprostřeme a smotáme do rolády. Tu rozkrájíme na kolečka, která položíme na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme nastrouhaným sýrem. Dáme péci do předehřáté trouby. Nakonec ještě ozdobíme kopřivmi.


Fotky receptu Bylinkoví šneci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinkoví šneci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !