Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlebíček panettone

fotka Chlebíček panettone
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Chlebíček panettone:

250 ml vlažného mléka  | 4 lžíce cukru  | 1/2 lžičky soli  | 2 žloutky  | 75 g změklého másla  | 1 lžička vanilkové esence  | 375 g hladké mouky  | 1 sáček sušeného droždí (7 g)  | 50 g kandovaného ovoce - drobně nakrájeného  | 100 g rozinek namočených v rumu  | 2 lžičky jemně strouhané pomerančové kůry

Postup přípravy receptu Chlebíček panettone:

Všechny suroviny (kromě ovoce, rozinek a kůry) dáme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí.

Přístroj nastavíme a zapneme na ZÁKLADNÍ program.

Po zaznění zvukového signálu přisypeme kandované ovoce, rozinky a pomerančovou kůru.

Těsto potřebuje delší kynutí, pokud před začátkem pečení těsto není dostatečně nakynuté, vypneme přístroj a necháme těsto dalších 30 minut kynout.

Přístroj nastavíme a zapneme na program PEČENÍ.

Hotový chlebíček vyklopíme na drátěnou mřížku a necháme vychladnout.



Fotky receptu Chlebíček panettone:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chlebíček panettone
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !