Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.06. 2019
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Dia ořechové špalíčky

fotka Dia ořechové špalíčky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 94

Použité suroviny receptu Dia ořechové špalíčky:

150 g dia piškotů  | 50 g alfy  | 2 lžíce kakaa  | 60 g jader z vlašských ořechů  |  náhradní sladidlo podle chuti  | 3 lžíce rumu  | 2 lžíce rozpuštěné instantní kávy

Postup přípravy receptu Dia ořechové špalíčky:

Piškoty rozdrobíme (dáme je do mikrotenového sáčku a rozdrtíme válečkem), pokapeme uvařenou instantní kávou a rumem, přidáme trochu sladidla, kakao a promícháme. Potom přidáme změklý tuk a polovinu nastrouhaných nebo jemně nakrájených ořechů. Rukama vypracujeme těsto, vyválíme z něj válečky, nasekáme je na špalíčky a obalíme v druhé části nasekaných ořechů. Ořechové dia špalíčky uložíme do chladna.


Fotky receptu Dia ořechové špalíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dia ořechové špalíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !