Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výborný chléb z domácí pekárny

Výborný chléb z domácí pekárny
1. 04. 2009 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Výborný chléb z domácí pekárny: Do formy dáme podmáslí, ocet, olej, droždí, cukr, sůl, mouku a kmín. Do těsta tohoto chleba můžeme přidat jakákoliv semínka. Zapneme domácí pekárnu a dáme péct na klasický program. Výborný chléb pod ... …více»

Dobrý chléb z domácí pekárny

Dobrý chléb z domácí pekárny
1. 04. 2009 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Dobrý chléb z domácí pekárny: Do pekárny dáme nejdříve tekuté suroviny a pak sypké. Zapneme pekárnu na klasické pečení. Po upečení vyndáme obyčejný chléb na mřížku a necháme vychladnout. Dobrý chléb z pekárny podáváme podle chut ... …více»

Velikonoční mazanec z pekárny

Velikonoční mazanec z pekárny
31. 03. 2009 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Velikonoční mazanec z pekárny: Rozinky si předem namočíme v rumu. Máslo rozpustíme. Nejdříve dáme do pekárny tekuté suroviny a potom sypké. Pak zapneme pekárnu na základní pečení. Upečený mazanec z pekárny necháme vychladnout na ... …více»

Celozrnný knedlík

Celozrnný knedlík
30. 03. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Celozrnný knedlík: Uvedené suroviny kromě rohlíků dáme do pekárny na program těsto. Ke konci hnětení dáme rohlíky na kostičky a necháme vykynout. Poté uděláme z těsta 3 knedlíky a necháme kynout cca 20 min. V osolené v ... …více»

Mazanec do pekárny

Mazanec do pekárny
26. 03. 2009 Domácí pekárna +++++_____
Příprava receptu Mazanec do pekárny: Do pekárny dáme vejce, mléko a rozměklý tuk, na to zbytek surovin. Zapneme program těsto a po jeho dokončení program pečení na 55 minut (můžeme zkusti špejlí). ... ... …více»
 

Bulky s celerem

Bulky s celerem
26. 03. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Bulky s celerem: Do domácí pekárny nalijeme mléko, rozdrobíme droždí, přidáme med a necháme vzejít kvásek. Sýr a celer nastrouháme na jemné nudličky. Obojí dáme do pekárny ke kvásku. Přidáme mouku, sůl a zapneme prog ... …více»

Dia jahodový džem z domácí pekárny

Dia jahodový džem z domácí pekárny
19. 03. 2009 Domácí pekárna ++++-_____
Příprava receptu Dia jahodový džem z domácí pekárny: Na tento džem se nejvíce hodí malé až střední vyzrálé jahody. Jahody zbavíme lístečků, opláchneme, necháme okapat a rozčtvrtíme. Čtvrtky dáme do nádoby v pekárně, přidáme kyselinu citronovou a nakone ... …více»

Meruňkový chlebíček z domácí pekárny

Meruňkový chlebíček z domácí pekárny
15. 03. 2009 Domácí pekárna ++++-_____
Příprava receptu Meruňkový chlebíček z domácí pekárny: Všechny suroviny (kromě meruněk) dáme do nádoby pekárny. Pekárnu zapneme a nastavíme na základní program. Po zaznění signálu přisypeme meruňky. Po dopečení vyklopíme a necháme vychladnout. ... ... …více»

Chutný chléb v domácí pekárně

Chutný chléb v domácí pekárně
15. 03. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Chutný chléb v domácí pekárně: Dávka je na cca 1 kg chleba. Do pečicí nádoby nalejeme nejdříve tekuté přísady, pak sůl a cukr a na to sypké suroviny. Do mouky uděláme důlek, do kterého vsypeme droždí. Navrch nasypeme kmín. Pozor, ... …více»

Česnekovo-bramborový chléb

Česnekovo-bramborový chléb
13. 03. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Česnekovo-bramborový chléb: Do domácí pekárny dáme nejprve mléko, olej, vejce. Nahoru nasypeme bezlepkovou mouku, ve které jsme promíchali sůl, cukr, burisony, nastrouhané brambory, drcený kmín, stroužky česneku a kvasnice. Peká ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !