Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kynuté ovocné knedlíky z domácí pekárny

Kynuté ovocné knedlíky z domácí pekárny
8. 02. 2009 Domácí pekárna +++++-____
Příprava receptu Kynuté ovocné knedlíky z domácí pekárny: Nejprve do pekárny nalijeme mléko, přidáme vejce a potom ostatní ingredience. Vždy nejprve to, co teče !!! Zvolíme program pro kynutí (těsto cca 2 hodinky), po vykynutí vyndáme z pekárny a ihned pln ... …více»

Domácí pivní chléb

Domácí pivní chléb
7. 02. 2009 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Domácí pivní chléb: Do formy postupně přidáváme pivo, nemělo by být příliš studené kvůli kynutí, vlažnou vodu. V případě, že máme pivo z chladničky, přidáváme vodu horkou, aby po smíchání s pivem byla tekutina vlažná. Ok ... …více»

Lívance z domácí pekárny

Lívance z domácí pekárny
4. 02. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Lívance z domácí pekárny: Do pekárny nalijeme vlažné mléko, přidáme vejce a nasypeme mouku smíchanou s droždím, cukrem a solí. Zapneme program "TĚSTO" a po skončení smažíme lívance v rozpáleném tuku. Hotové lívanc ... …více»

Kynuté buchty s povidly

Kynuté buchty s povidly
3. 02. 2009 Domácí pekárna ++++++____
Příprava receptu Kynuté buchty s povidly: Nejprve vložíme tekuté suroviny, potom mouku a kvasnice, pekárnu zapneme na program těsto, podle potřeby přisypáváme mouku, aby se těsto odlepovalo od okrajů, necháme vykynout a plníme povidly. Pečem ... …více»

Pletené domácí housky

Pletené domácí housky
2. 02. 2009 Domácí pekárna ++++++++__
Příprava receptu Pletené domácí housky: Do pekárny nalijeme tekuté přísady a nakonec mouku, droždí a sůl. Zapneme pekárnu na program Těsto a necháme vykynout cca 1,5 hodiny. Na vále rozválíme na jednotlivé pramínky, ze kterých pleteme ... ... …více»
 

Hořčicový chléb v domácí pekárně

Hořčicový chléb v domácí pekárně
30. 01. 2009 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Hořčicový chléb v domácí pekárně: Do formy nalejte mléko. Pridejte hořčici, sůl a mouku v tomto pořadí. V mouce udělejte malý důlek a do něj dejte droždí. Zvolte světlý chléb, velikost 1 kg a základní program (3 hodiny). ... ... …více»

Pivní žemle - domácí pekárna

Pivní žemle - domácí pekárna
29. 01. 2009 Domácí pekárna ++++++-___
Příprava receptu Pivní žemle - domácí pekárna: Vlažné pivo dáme do misky, rozpustíme v něm droždí a vmícháme žitnou mouku. Postavíme přes noc do chladničky. Druhý den nalijeme do formy domácí pekárny, zasypeme pšeničnou moukou, přidáme sůl a másl ... …více»

Sladký bochánek

Sladký bochánek
28. 01. 2009 Domácí pekárna +++++++___
Příprava receptu Sladký bochánek: Do formy dáme mléko, máslo, vejce, nasypeme mouku smíchanou s citr. kůrou, špetkou nastrouhaného muškátového oříšku. K jedné straně na mouku nasypeme cukry, na druhou stranu opatrně sůl. Doprostřed ... …více»

Chléb s cibulí

Chléb s cibulí
26. 01. 2009 Domácí pekárna ++++++++__
Příprava receptu Chléb s cibulí: Nejprve si z 200 ml vlažné vody, kvasnic, špetky cukru, a dvou lžic hladké mouky uděláme kvásek, který na teplém místě necháme vzejít. Kvásek poté smícháme s 1 kg mouky, solí, 1 lžící oleje. Vymícháme ... …více»

Kmínový žitný chléb

Kmínový žitný chléb
23. 01. 2009 Domácí pekárna ++++-_____
Příprava receptu Kmínový žitný chléb: Všechny suroviny dáme do pekárny až na droždí, to se zatím nesmí smíchat s vodou. Zapneme a necháme umíchat těsto, bude z toho výborný chléb. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !