Použité suroviny receptu Drůbeží pomazánka s uzeným kolenem:
100 g vařeného nebo pečeného kuřecího masa
| 100 g vařeného uzeného kolena bez kůže
| 20 g másla
| 1 malá cibulka
| 1 malý celer
| tatarská omáčka
| citronová šťáva
| petrželka
| sůl
Postup přípravy receptu Drůbeží pomazánka s uzeným kolenem:
Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme umleté kuřecí a uzené maso. Vše osmahneme a necháme vychladnout. K tomuto základu vmícháme nastrouhaný syrový celer, tatarskou omáčku a nasekanou petrželku. Směs dochutíme solí a citrónovou šťávou. Celer je možné nahradit i sterilovanými houbami, kapií, míchanou zeleninou nebo květákem (samozřejmě podle chuti, a taky ve velikosti malého celeru).
Dobrou chuť
Fotky receptu Drůbeží pomazánka s uzeným kolenem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!