8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grahamové rohlíčky

fotka Grahamové rohlíčky
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 49

Použité suroviny receptu Grahamové rohlíčky:

125-135 ml mléka  | 1 ks žloutek  | 1 lžíce oleje  | 6 lžic celozrnné mouky pšeničné  | 9 lžic hladké mouky  | 2 lžic celozrnné mouky graham  | 1/2 lžička soli  | 1/2 lžička cukru  | 10 g čerstvých kvasnic  |  bílek na potření

Postup přípravy receptu Grahamové rohlíčky:

Veškeré ingredience dáme do pekárny v pořadí, jak jsou uvedeny a zapneme program TĚSTO. Upozorňuji, že první dvě minuty si těsto hlídám a podle toho, jak se zapracovává, přidám buď trochu mléka nebo lžíci hladké mouky. Po skončení programu těsto vytáhneme z pekárny a trochu je promneme. Rozdělíme si je na 5 větších dílů a každý z dílů pak na 2. Dohromady bude 10 menších grahámků. Dílek rozválíme na placku ve tvaru oválku a srolujeme. Dáme na pečící papír, kde necháme ještě 10 minut kynout, poté potřeme bílkem a dáme péct na 175 °C, zhruba 15-20 minut.
Tyto rohlíky jsou výborné i druhý den, pokud je zabalíte do utěrky.


Fotky receptu Grahamové rohlíčky:

Grahamové rohlíčky
Fotky vložil: Marci7 
Hodnocení receptu Grahamové rohlíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !