Použité suroviny receptu Hrušková buchta v domácí pekárně:
1 hrnek do půli šťávu z kompotu a dolít mlékem
| 1/2 hrnku oleje
| 1 vejce
| 2 hrnky polohrubé mouky
| 1 hrnek cukru
| 1 prášek do pečiva
| 1 vanilkový cukr
Postup přípravy receptu Hrušková buchta v domácí pekárně:
Přísady dáme do pekárny v pořadí jak jsou uvedeny a necháme pořádně prohnětat.
Pak přidat nakrájené kousky hrušky. Můžeme použít kterýkoliv ovocný kompot.
Zapneme program PEČENÍ, barva STŘEDNÍ na 1 hodinu.
Po skončení programu zkontrolujeme špejlí, jestli se těsto nelepí.
Pokud ano, přidáme dalších 10 minut.
Fotky receptu Hrušková buchta v domácí pekárně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!