Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.09. 2018
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hynkova ořechovka

fotka Hynkova ořechovka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 83

Použité suroviny receptu Hynkova ořechovka:

30-40 Ks zelených ořechů  | 2 l vodky žítné slivovice nebo čistého lihu (40%)  |  koření dle chuti - např skořice, hřebíček, zázvor, citronová kůra atd  | 20-30 dkg medu  | 1 l parmenité vody

Postup přípravy receptu Hynkova ořechovka:

Postup:
Omyté a rozkrájené ořechy vložte do větší lahve, přidejte koření a alkohol a na slunném místě nechte 3-4 týdny stát. Směs v lahvi krásně ztmavne a začne vonět. Když je vše hotovo měla by být tekutina tmavě hnědá (ne zelená). Přeceďte.
No a nakonec ve vlažné vodě rozpusťte med (voda se nesmí vařit ani být teplejší jak 80st. C - med by se zničil) a slejte jej s přeceděným alkoholem.
Doporučuji přefiltrovat přes jemné plátno nebo filtrační papír.


Fotky receptu Hynkova ořechovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hynkova ořechovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !