Použité suroviny receptu Játrový krém se sýrem a paprikou:
500 g drůbežích jater
| 4 str. česneku
| 150 g eidamu
| 1 lžíce másla
| po 2 lžících kečupu a majonézy
| sůl a pepř
| olej
| na ozdobu červená paprika
| rohlíky
Postup přípravy receptu Játrový krém se sýrem a paprikou:
Tvrdý sýr nastrouháme najemno. Česnek prolisujeme.
Na oleji zvolna orestujeme játra ze všech stran. Jakmile budou dobře propečená přidáme 1 lžíci másla, sůl a pepř. Odstavíme z tepla a necháme zchladnout.
Orestovaná játra vložíme do mísy, přidáme kečup a vše ponorným mixérem rozmělníme na kaši. Potom vmícháme nastrouhaný sýr, prolisovaný česnek a majonézu. Necháme vychladit a pak mažeme na kolečka rohlíků.
Zdobíme kouskem papriky.
Fotky receptu Játrový krém se sýrem a paprikou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!