Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemný játrovo-vepřový krém

fotka Jemný játrovo-vepřový krém
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jemný játrovo-vepřový krém:

dle chuti: mletá sladká paprika a sůl  | dle chuti: majoránka  | 100 g vepřová kýta  | 100 g hovězí játra  | 2 lžíce máslo  | dle chuti: mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu Jemný játrovo-vepřový krém:

Játra omyjeme studenou vodou, osušíme, pečlivě odblaníme a nakrájíme na kostky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na velmi tenké nudličky.
Játra i masové nudličky osmahneme na tuku při vysoké teplotě asi 3 minuty a pak podusíme ještě asi 5 minut při střední teplotě.
Hotová játra s masem rozmixujeme do krému, který osolíme a okořeníme. Jemný játrovo-vepřový krém podáváme vychlazený.



Fotky receptu Jemný játrovo-vepřový krém:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný játrovo-vepřový krém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !