Použité suroviny receptu Jemný játrovo-vepřový krém:
dle chuti: mletá sladká paprika a sůl
| dle chuti: majoránka
| 100 g vepřová kýta
| 100 g hovězí játra
| 2 lžíce máslo
| dle chuti: mletý bílý pepř
Postup přípravy receptu Jemný játrovo-vepřový krém:
Játra omyjeme studenou vodou, osušíme, pečlivě odblaníme a nakrájíme na kostky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na velmi tenké nudličky.
Játra i masové nudličky osmahneme na tuku při vysoké teplotě asi 3 minuty a pak podusíme ještě asi 5 minut při střední teplotě.
Hotová játra s masem rozmixujeme do krému, který osolíme a okořeníme. Jemný játrovo-vepřový krém podáváme vychlazený.
Fotky receptu Jemný játrovo-vepřový krém:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!