Použité suroviny receptu Mandlová tříšť se třemi druhy čokolády:
400 g štípaných mandlí
| 150 g moučkového cukru
| 200 g bílé, hořké a mléčné čokolády
Postup přípravy receptu Mandlová tříšť se třemi druhy čokolády:
Troubu předehřejeme na 180 °C. Mandle rozložíme na vál, přikryjeme navlhčenou utěrkou a necháme je několik minut vlhnout.
Plech vyložíme papírem na pečení nebo alobalem. Do mísy nasypeme nasekané mandle a moučkový cukr. Vše důkladně promícháme a přesypeme na plech. Pražíme dozlatova 10-15 minut. Vyjmeme a necháme vychladnout.
Čokoládu nasekáme, vložíme do kovové mísy a rozpustíme v horké vodní lázni. Necháme trochu vychladnout.
Mandle zamícháme do dosud tekuté čokolády. Hmotu nabíráme lžičkou a uvoříme asi 55 kopečků. Klademe na plech vyložený papírem na pečení a necháme ztuhnout.
Fotky receptu Mandlová tříšť se třemi druhy čokolády:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!