Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Masopustní slané tyčinky

fotka Masopustní slané tyčinky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Masopustní slané tyčinky:

20 g čerstvých kvasnic  | 100 ml mléka  | 120 g másla  | 500 g hladké mouky  | 100 ml teplé vody  | 1 lžička cukru  | 2 lžičky soli  | 2 lžíce houbového prášku  | 1 vejce  |  kmín

Postup přípravy receptu Masopustní slané tyčinky:

Kvasnice rozdrobíme do mléka a necháme na teplém místě asi 15 minut kynout. Máslo, mouku, teplou vodu, cukr a sůl na vále smícháme, přidáme mléko s kvasnicemi, vypracujeme těsto a necháme hodinu odpočinout. Mezitím podusíme houbový prášek v minimálním množství vody(aby vznikla hustá kaše) a rozšleháme s vejcem. Potom z těsta vyválíme asi 1 cm silnou placku, nakrájíme tyčinky, pomažeme směsí dušeného houbového prášku s vejcem, posypeme kmínem a na vymaštěném plechu ve vyyhřáté troubě upečeme dorůžova.


Fotky receptu Masopustní slané tyčinky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Masopustní slané tyčinky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !