Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mlsavé špalíčky ke sklínce

fotka Mlsavé špalíčky ke sklínce
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Mlsavé špalíčky ke sklínce:

1 listové těsto  |  sýr na strouhání  |  nivu  |  šunku nebo šunkový salám  |  podle chuti pepř nebo sůl  |  vejce na potření  |  na posypání dle výběru kmín, mák nebo sezam

Postup přípravy receptu Mlsavé špalíčky ke sklínce:

Listové těsto rozválíme a potřeme rozšlehaným vejcem. Navrch klademe uzeninu, poté posypeme sýrem dle chuti, případně dosolíme či opepříme. Těsto svineme na délku do pevného válečku a necháme ztuhnout v chladničce (pro lepší krájení).
Mezitím rozpálíme troubu. Ztuhlý váleček pokrájíme na dva až tři centimetrové špalíčky a poklademe na pečící papír na plech.
Špalíčky potřeme vajíčkem a můžeme ještě posypat solí, kmínem, mákem nebo sezamovým semínkem. Mlsavé špalíčky pak pečeme dozlatova.


Fotky receptu Mlsavé špalíčky ke sklínce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mlsavé špalíčky ke sklínce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !