Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vařený vaječný koňak

fotka Vařený vaječný koňak
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Vařený vaječný koňak:

1 kel. smetany  | 2 pudink vanilkový  | 6-8 lžic cukru  | 1 l mléka  | 2 vanilk. cukry  |  rum

Postup přípravy receptu Vařený vaječný koňak:

Z mléka a pudinku uvaříme pudink. Necháme jej trochu prochladnout a sebereme škraloup. Nenecháváme jej vychladnout, aby ztuhnul, jen trochu, aby se nám lépe ochutnávalo. Přidáme cukr, vanilkový cukr, smetanu a vše pořádně prošleháme.

Nakonec přidáme rum nebo tresť podle vlastního uvážení. Můžeme použít i jinou příchuť pudink nebo přidat kakao, karamel či jinou příchuť, případně esenci do pečení (mandle, ořechy).

Vařený vaječný koňak naplníme do sklenic, uzavřeme a necháme uležet.


Další výborný vaječný koňak:
Výborný domácí vaječný koňak
Kávový vaječný koňak
Vaječný koňak ze žloutků a celých vajec



Fotky receptu Vařený vaječný koňak:

Vařený vaječný koňak
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Vařený vaječný koňak
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !