Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.04. 2018
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nevařená šťáva z červeného rybízu

fotka Nevařená šťáva z červeného rybízu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 228

Použité suroviny receptu Nevařená šťáva z červeného rybízu:

2,5 kg cukru  | 3 l rybízu  | 2 l vody  | 5 dkg kyseliny citr.  | 1 ks Petol nebo jiný konzervační přípravek

Postup přípravy receptu Nevařená šťáva z červeného rybízu:

Rybíz, vodu a kyselinu dáme do 5l sklenice. 24 hodin necháme odstát na tmavém místě, občas promícháme.
Poté přecedíme, přidáme cukr a petol a mícháme, než se cukr rozpustí. Pak plníme do lahví.


Fotky receptu Nevařená šťáva z červeného rybízu:

Nevařená šťáva z červeného rybízu
Nevařená šťáva z červeného rybízu
Fotky vložil: meluzína,LI0NESS 
Hodnocení receptu Nevařená šťáva z červeného rybízu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Nevařená šťáva z červeného rybízu
Obrázek uživatelky
profil
v zaří není nikde k dostání Konzervační přípravek Dr.Oetker /a to jsem sháněla po celém okresním městě/ ???????? Hlavně že je všude nabízeno Vánoční cukroví.....už nyní
Obrázek uživatelky
profil
u nás v tetě mají kyselinu i petol stále...netuším jak to shánějí,ale je to jedna prodejna kde mají vše,v druhé novější tetě to nemají
Obrázek uživatelky
profil
PETOL se už nevyrábí, kyselina sorbová také ne. Prodávají se různé směsi, ty už obsahují cukr a nějakou konzervační látku a jsou určeny spíš na výrobu marmelád. Čím petol nahradit?Smajlík

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles